Informatie

Impuls Wisselwerk, specialist in de regio!

Niet komen opdagen bij een sollicitatiegesprek

Je hebt een sollicitatie gesprek bij een leuke opdrachtgever waar Impuls je heeft voorgesteld. Je moet om 09.30 op gesprek vandaag en je komt niet op dagen. Een voorbeeld van een gebeurtenis vandaag. Hoe komt dit over en wat vinden jullie ervan?

Impuls en elk ander uitzendbureau doet zijn best om een leuke baan te vinden voor onze enthousiaste kandidaten. We bellen je van te voren voor je gesprek nog op en wensen je succes. Je ontvangt van ons nog een succes SMS en dan belt de opdrachtgever om te zeggen dat iemand niet is gekomen. Natuurlijk kan het gebeuren, er is een noodsituatie, je kunt het niet vinden en bent later, je hebt griep en zo kunnen wij nog een aantal zaken benoemen waarom je niet naar een gesprek gaat. Een belletje is nog geen 2 minuten werk en kan verklaren waarom je niet bent gekomen.

Wat is het gevolg als je niks laat horen? Wij registreren dit in het systeem en zullen je niet meer bemiddelen. Jammer een gemiste kans om een leuke nieuwe job te vinden. Maar daarnaast ook een vervelend voor Impuls en onze opdrachtgevers die tijd en moeite nemen om je te zien. In de huidige tijd moet je alle kansen aangrijpen die je krijgt. Impuls en onze opdrachtgevers helpen onze kandidaten dan ook graag op weg naar een nieuwe baan.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en wil je meer weten van ons en onze vacatures neem dan contact met ons op en wij doen onze uiterste best om een leuke baan voor je te vinden. Daarnaast zullen we je adviezen geven over je CV en over je carrière kansen. Je kunt ons bereiken op 0174-297641 of mail ons je CV en wensen naar wateringen@impulswisselwerk.nl en wij nemen contact met je op.

Geplaatst in Sollicitaties op 30 juni 2017