Informatie

Impuls Wisselwerk, specialist in de regio

Over Impuls wisselwerk

Impuls wisselwerk is al sinds 1996 gespecialiseerd in de werving en selectie, uitzending en detachering van administratief, secretarieel, financieel en commercieel personeel. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de regio. Westland/Oostland/Haaglanden en zijn gevestigd in Wateringen. Deze specifieke gerichtheid zorgt ervoor dat Impuls wisselwerk dicht bij de opdrachtgever en uitzendkracht staat en goed op de hoogte is van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio.

Impuls wisselwerk, tijdsbesparing en bedrijfscontinuiteit!

Impuls wisselwerk zorgt voor vakbekwaam personeel. Vakmensen die garant staan voor de continuiteit binnen een organisatie. De kandidaten die zich bij Impuls wisselwerk komen inschrijven krijgen ruim de tijd om zich te presenteren. Tijdens het inschrijfgesprek wordt onder meer dieper ingegaan op kennis, vaardigheden en motivatie van de kandidaat. Van al onze kandidaten trekken wij referenties na bij de huidige of vorige werkgever.

Impuls wisselwerk, ondersteunend en compleet!

Ter ondersteuning van een werving- en selectietraject kan Impuls wisselwerk een assessment aanbieden. Wij werken met de Iscreen methode, een krachtige online applicatie waarmee inzicht wordt gegeven in functioneel gedrag. Op basis van psychologisch onderzoek en psychologische testen zijn wij in staat om een screening af te nemen, te interpreteren en terug te koppelen naar de kandidaat en opdrachtgever.


Impuls wisselwerk, professionaliteit en kwaliteit!

Impuls wisselwerk is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). De ABU is de overkoepelende brancheorganisatie die zorgt voor een goed sociaal en economisch klimaat in de uitzendbranche. Ons lidmaatschap betekent voor u een waarborg voor kwaliteit en de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau.


Impuls wisselwerk, uw uitzendbureau en meer dan flexibel!

Wij vertrouwen erop dat het bovenstaande u meer inzicht geeft over onze organisatie. Echter onze persoonlijke werkwijze is onze kracht, daarom maken wij graag nader kennis met u om u aanvullende informatie te verstrekken over onze werkwijze.


Wie zijn wij?

Nicolette Zellerer Vestigingsmanager n.zellerer@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag tot en met vrijdag

Na mijn studie ben ik in 2007 begonnen in de uitzendbranche nadat deze mijn nieuwsgierigheid had gewekt tijdens een snuffel stage. Vanaf het eerste moment ben ik gegrepen door mijn werk en doe ik dit met veel passie. In 2014 ben ik met veel plezier begonnen bij Impuls Wisselwerk. Een fijne organisatie die staat voor een persoonlijke benadering en kwaliteit. Ik behaal veel plezier uit het bemiddelen van werkzoekenden en het vinden van de juiste match tussen klant en kandidaat. Niets geeft mij een beter gevoel als een blije kandidaat die met een leuke baan de deur uit gaat. Binnen mijn functie ben ik eindverantwoordelijk maar draai ik ook mee in de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen de vestiging.


Angelique van Lent Senior Intercedente a.vanlent@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Na mijn studie P&A aan de Haagse Hogeschool ben ik in mijn eerste baan 5 jaar in de uitzendbranche werkzaam geweest. In 2015 ben ik, na wat omwegen in de horeca en een baan als Officemanager bij een cateringbedrijf, bij Impuls Wisselwerk terechtgekomen. Het werken in de uitzendbranche is mij altijd blijven interesseren en ik ben blij dat ik nu weer mensen kan helpen om een leuke baan te vinden.


Angela Schrijver Senior Intercedente a.schrijver@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag, dinsdag en donderdag

In 2005 ben ik als junior intercedente gestart bij een uitzendbureau in het centrum van Den Haag. Daar heb ik het werk goed leren kennen. Na wat tussenstappen ben ik in 2016 bij Impuls Wisselwerk terecht gekomen. Hier werk ik nu ruim 1,5 jaar met veel plezier. Het werk blijft een uitdaging en met de schommelingen op de arbeidsmarkt moet je creatief zijn en lef hebben om hier succesvol mee om te kunnen gaan. Naast het werven & selecteren van geschikte kandidaten en het aangaan van succesvolle samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers, richt ik mij hier ook op het afnemen van assessments. Dit vergt weer een andere manier van communiceren. Al met al blijft het werk uitdagend en gevarieerd.