Informatie

Impuls Wisselwerk, specialist in de regio

Over Impuls wisselwerk

Impuls wisselwerk is al sinds 1996 gespecialiseerd in de werving en selectie, uitzending en detachering van administratief, secretarieel, financieel en commercieel personeel. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de regio. Westland/Oostland/Haaglanden en zijn gevestigd in Wateringen. Deze specifieke gerichtheid zorgt ervoor dat Impuls wisselwerk dicht bij de opdrachtgever en uitzendkracht staat en goed op de hoogte is van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio.

Impuls wisselwerk, tijdsbesparing en bedrijfscontinuiteit!

Impuls wisselwerk zorgt voor vakbekwaam personeel. Vakmensen die garant staan voor de continuiteit binnen een organisatie. De kandidaten die zich bij Impuls wisselwerk komen inschrijven krijgen ruim de tijd om zich te presenteren. Tijdens het inschrijfgesprek wordt onder meer dieper ingegaan op kennis, vaardigheden en motivatie van de kandidaat. Van al onze kandidaten trekken wij referenties na bij de huidige of vorige werkgever.

Impuls wisselwerk, ondersteunend en compleet!

Ter ondersteuning van een werving- en selectietraject kan Impuls wisselwerk een assessment aanbieden. Wij werken met de Iscreen methode, een krachtige online applicatie waarmee inzicht wordt gegeven in functioneel gedrag. Op basis van psychologisch onderzoek en psychologische testen zijn wij in staat om een screening af te nemen, te interpreteren en terug te koppelen naar de kandidaat en opdrachtgever.

Impuls wisselwerk, uw uitzendbureau en meer dan flexibel!

Wij vertrouwen erop dat het bovenstaande u meer inzicht geeft over onze organisatie. Echter onze persoonlijke werkwijze is onze kracht, daarom maken wij graag nader kennis met u om u aanvullende informatie te verstrekken over onze werkwijze.