Informatie

Impuls Wisselwerk, specialist in de regio

Over Impuls wisselwerk

Impuls wisselwerk is al sinds 1996 gespecialiseerd in de werving en selectie, uitzending en detachering van administratief, secretarieel, financieel en commercieel personeel. Wij werken voornamelijk voor opdrachtgevers in de regio. Westland/Oostland/Haaglanden en zijn gevestigd in Wateringen. Deze specifieke gerichtheid zorgt ervoor dat Impuls wisselwerk dicht bij de opdrachtgever en uitzendkracht staat en goed op de hoogte is van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio.

Impuls wisselwerk, tijdsbesparing en bedrijfscontinuiteit!

Impuls wisselwerk zorgt voor vakbekwaam personeel. Vakmensen die garant staan voor de continuiteit binnen een organisatie. De kandidaten die zich bij Impuls wisselwerk komen inschrijven krijgen ruim de tijd om zich te presenteren. Tijdens het inschrijfgesprek wordt onder meer dieper ingegaan op kennis, vaardigheden en motivatie van de kandidaat. Van al onze kandidaten trekken wij referenties na bij de huidige of vorige werkgever.

Impuls wisselwerk, ondersteunend en compleet!

Ter ondersteuning van een werving- en selectietraject kan Impuls wisselwerk een assessment aanbieden. Wij werken met de Iscreen methode, een krachtige online applicatie waarmee inzicht wordt gegeven in functioneel gedrag. Op basis van psychologisch onderzoek en psychologische testen zijn wij in staat om een screening af te nemen, te interpreteren en terug te koppelen naar de kandidaat en opdrachtgever.

Impuls wisselwerk, uw uitzendbureau en meer dan flexibel!

Wij vertrouwen erop dat het bovenstaande u meer inzicht geeft over onze organisatie. Echter onze persoonlijke werkwijze is onze kracht, daarom maken wij graag nader kennis met u om u aanvullende informatie te verstrekken over onze werkwijze.


Wie zijn wij?

Nicolette Zellerer Vestigingsmanager n.zellerer@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag tot en met vrijdag

Na mijn studie ben ik in 2007 begonnen in de uitzendbranche nadat deze mijn nieuwsgierigheid had gewekt tijdens een snuffel stage. Vanaf het eerste moment ben ik gegrepen door mijn werk en doe ik dit met veel passie. In 2014 ben ik met veel plezier begonnen bij Impuls Wisselwerk. Een fijne organisatie die staat voor een persoonlijke benadering en kwaliteit. Ik behaal veel plezier uit het bemiddelen van werkzoekenden en het vinden van de juiste match tussen klant en kandidaat. Niets geeft mij een beter gevoel als een blije kandidaat die met een leuke baan de deur uit gaat. Binnen mijn functie ben ik eindverantwoordelijk maar draai ik ook mee in de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen de vestiging.

Angelique van Lent Senior Intercedente a.vanlent@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Na mijn studie P&A aan de Haagse Hogeschool ben ik in mijn eerste baan 5 jaar in de uitzendbranche werkzaam geweest. In 2015 ben ik, na wat omwegen in de horeca en een baan als Officemanager bij een cateringbedrijf, bij Impuls Wisselwerk terechtgekomen. Het werken in de uitzendbranche is mij altijd blijven interesseren en ik ben blij dat ik nu weer mensen kan helpen om een leuke baan te vinden.

Randy van ‘t OostendeCommerieel Intercedent r.vantoostende@impulswisselwerk.nl

Werkzaam: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 8.30 – 17.00

Mijn  werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aangaan van succesvolle  samenwerkingsverbanden met nieuwe of bestaande opdrachtgevers en het  werven & selecteren van geschikte kandidaten.  Een zeer interessante en afwisselende baan die vraagt om deskundigheid,  creativiteit en doorzettingsvermogen. Hierdoor blijft werk uitdagend en  gevarieerd.